Lumitilanne:

Eilen 22.4 käyty katsomassa tilannetta Kontiorannassa. Tämän hetkinen tilanne on että suurimmaksi osaksi väylät ovat lumenpeitossa. Tästä johtuen annamme lumitakuun, ilmottautumisen voi perua vielä 2.5 klo 18 menessä. Viimeistään ma 30.4 tulee vielä päivitystä lumitilanteesta.

 

 

Lumitilanne 2.0:

Lunta on ja ei oo. Mutta kaikki tiit on suurimmalta osalta kolattu tai kokonaan puhtaat. Aamuisen kolauksen jälkeen, Juhani on käynyt suolaamassa jokaisen tiin, jolle jäi lunta tai jäätä. Huomenna 29.4 tilanne käydään katsomassa uudestaan.

Viime viikon käynnin jälkeen esim. 2. väylältä lumi painunut yli 30 cm alas.  Ja väylällä 14, jossa lumitilanne oli erittäin riitoisa on mietitty väliaikasta ratkasua. Lopulliset ratkaisut ilmotetaan. Viimestään perjantaina ennen parigolffia.

 

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 

Kuvat väyliltä 5, 12, 17 ja 18.

 

PS. Tänään päivällä huhujen mukaan heittäjiä on kiertänyt radalla, joten polkuja todennäköisesti parille lumisimmalle väylälle on muodostunut.

 

T. Sammy