Uutisarkisto

Muutos kilpailuun

21.10.2017 10:52:04

Sääennuste näyttää nyt siltä että yöpakkanen iskee ja melko varmasti aamun 1. kierrosta ei pystytä pelaamaan Nevaksessa. Pitkän harkinnan jälkeen jouduin tekemään vaikean päätöksen ja toivon mukaan tämä aiheuttaa vähiten mielipahaa. Säätilalle en valitettavasti voi vieläkään mitään, mutta harjoitellaan josko se tulevaisuudessa onnistuisi.

 

Pidetään "Mini-Tyyni" ja pelataan 1. kierros Sibbessä alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Cafe Sibbe on avoinna heti aamusta ja kisaajille on ilmainen kahvi tarjolla. Ruokailu on normaalisti Nevaksessa kierroksen jälkeen eli Sibben kierroksen päätyttyä, palauttakaa tuloskortit Cafe Sibbeen josta suoraan Nevakseen syömään.

Alla ratakartta Sibbeen sekä päivitetty ratakartta Nevakseen (1 väylä kokonaan muuttunut, parissa yksityiskohtia).

 

MUISTATHAN VINKATA MYÖS KAVERIA TÄSTÄ MUUTOKSESTA!

 

Sibbe ratakartta täysikokoisena (keltaiset korin paikat): https://sibbe.fi/wp-content/uploads/2017/08/Sibbe-Disc-Golf-ratakartta1308207-01.jpg

Nevas Ratakartta täysikokoisena:https://www.tyyni.com/wp-content/uploads/2017/10/nevas_karttartt-01.jpg

HUOMIO

20.10.2017 11:10:18

Golfkentällä ei saa kulkea kuuraisilla alueilla.

 

Mikäli yöpakkanen iskee, menee maa kuuraan eikä golfkentällä saa kulkea. Tämä saattaa vaikuttaa kilpailun aikatauluun, joka tarkoittaa lähtöjen myöhäistämistä (ja mahdollisesti väylämäärän vähentämistä). Tarkistathan aamulla sähköpostisi, sillä laitan sähköpostia mikäli on selvää että kierrokset lähtevät myöhemmin. Mikäli sähköpostia ei kuulu, toimi normaalin aikataulun mukaisesti.

 

Huomioithan myös, ettei kentälle saa mennä edes lämmittelemään/tutustumaan rataan ennen erillistä lupaa. Ethän siis aamulla mene kentälle edes kävelemään, ellei TD ole erikseen lupaa antanut. 

 

Kerro myös kaverillesi tästä ohjeesta :)

 

Lisätietoa

19.10.2017 12:47:23

Jäi edellisestä tärkeää tietoa pois :)

 

1. Jos siis on mennyt ohi ilmoittautuessa, niin osallistumismaksuun kuuluu lounas joka syödään klubitalolla paikan päällä.

 

2. Kärryt, seuraavat ohjeet koskevat niin omia kuin lainattavia golfbägikärryjä. Golfgriineille, tiipaikoille eikä huurteisille alueille saa mennä kärryn kanssa. Tämä on ehdoton kielto jonka noudattamatta jättäminen voi johtaa diskaukseen.

Tämä ohjeistus ei ihan hirveästi vaikuta peliin, sillä kyseiset alueet eivät ole kovin isoja, eikä griineillä saa muutenkaan kävellä.

 

3. Kärryjen vuokraus. Nevas Golfilla on rajallinen määrä golfbägikärryjä. Sellaisen voi vuokrata itselleen 2 euron maksulla koko päiväksi, varaa tasaraha (2€ kolikko). 

Tervetuloa kilpailuun

19.10.2017 10:02:13

Tervetuloa Road to Tyyni -kilpailuun viikonloppuna!

Tässä viestissä on muutamia tärkeitä asioita koskien kilpailua. Alustava ratakartta on julkaistu ja löytyy kisakoneesta sekä Tyyni -kotisivuilta:

https://www.tyyni.com/courses/

 

1. Aamulla on ilmoittautuminen. Tule ilmoittautumaan jotta tiedämme poissaolijat ja voimme säätää ryhmiä tarvittaessa. Ilmoittautuminen ohessa saat myös pelaajapaketin kiekon.

2. Ota oma kynä mukaan. Käytössä on 4 -kertainen kirjanpito molemmilla kierroksilla.

3. Golf-kentän griineillä ei saa kävellä. Parilla väylällä sekä siirtymällä tämä on mahdollista, joten tällöin on tärkeää kiertää griini.

4. Aamulla on klubitalolla kahvio ja ainakin kahvia on tarjolla. Ravintolatoiminta on siellä jo päättynyt eikä kahvilaa ole täydennetty tapahtumaa varten ja myynnissä on siis vain sitä mitä on jäljellä (suklaapatukkaa jne). 

5. Pukeudu sään mukaan. Vedenpitävät kengät on hyvä juttu, sillä viime aikoina on satanut paljon ja osittain radalla on vielä kosteaa.