Uutisarkisto

Palkinnot julkaistu

16.06.2017 01:21:36

Kärkkäinen Openin palkinnot on nyt julkaistu, joka on todella huimaa katsottavaa. Palkintojen ja pelaajapakettien yhteissumma on yli 13 000€. MPO-sarjan voittajalle on luvassa PS4 ja siihen sopiva virtuaalisetti jonka arvo on 866€. Kilpailun payout on 313%. 

MJ-2 sarjasta vapautuu kahdeksan paikkaa

29.05.2017 14:08:57

Kärkkäinen Openin TD:t ovat päättäneet vapauttaa MJ-2:aan varattuja paikkoja FPO- ja MPM-sarjoihin, mikäli keskiviikkoon mennessä ei ole tapahtunut kovaa ryntäystä. Molempiin sarjoihin vapautuu aluksi neljä paikkaa. Seuraavat maksujentarkastukset tapahtuvat 1.6 ja 14.6. Viimeistään 14.6 vapautetaan kaikki vapaat paikat ja villitkortit kisaajille. Miksi siis juuri sinun täytyy päästä kisaamaan Kärkkäinen Open 2017-tapahtumaan? Kerro se meille ja saatat olla kisassa mukana.

Terveisin,

Jouni ja Pasi

Kärkkäinen Open on taas totta

17.05.2017 08:39:06

Vuoden pitkä odotas on taas takana, kun Kärkkäinen Open järjestetään nyt kuudennetta kertaa, ja tälläkään kertaa se ei jätä ketään kylmäksi. Rata tulee olemaan taas viimeisen päälle laitettu ja palkinnot huikeita. 

Kisaajat tulevat saamaan taas Kärkkäinen Openin tyyliin loistavan pelaajapaketin. Lisäksi paikalla on Kärkkäisen oma myyntipiste, mistä voi ostaa bägin täytettä tai vaikka koko bägin. 

Uutena tapahtumana tänä vuonna on lauantai-iltana järjestettävä Street Disc, joka heitetään Ylivieskan keskustassa. Tähän on vapaa osallistuminen, mutta palkinnot maukkaat.

Vielä reilu kuukausi ja sitten päästään kisaamaan. Toivotaan että mahdollisimman moni pääsee paikalle, joko kisaamaan tai kannustamaan kaveri hyvään fiilikseen.

Tässä vielä kuvia aikaisemmilta vuosilta.

 

Tervetuloa,

Kisan TD:t Jouni ja Pasi

 

 

Henkilön Kärkkäinen Open kuva.

Henkilön Kärkkäinen Open kuva.

Henkilön Kärkkäinen Open kuva.