Yleistä

Kisa käydään PDGA-säännöillä. Tupakointi on sallittua ennen kisakierrosta ja sen jälkeen ja sen aikana vain odotusaikana, mutta tällöinkin syrjässä tiipaikasta.

Jokaisen ryhmän tulee tulla kokonaisuudessaan ilmoittautumaan 10 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa. Kisaväylillä ei saa kisan alettua (kello 9:00 jälkeen) lämmitellä. Kierroksen jälkeen tuloskortti on palautettava viipymättä kisatoimistoon.

Parikisat

Parikisat käydään kullakin radalla kisapäivää edellisenä päivänä. Lähdöt ovat kello 17-19 aina kun kaksi paria on valmiina. Kisaan otetaan korkeintaan 40 paria. Palkinnot jaetaan heti kisan jälkeen.

Parikisojen TD:n toimivat Pikkaralassa OFS:n Riku Kaajakari ja Heikki Riekki, Köykkyrissä Kempeleen Frisbeeseuran Ari Korpela ja Virpiniemessä BSC:n Jouni Knuutinen.

Pikkarala

Pikkaralassa heitetään valikoima pro- ja am-väyliä. Pelaaja on itse vastuussa siitä, että heittää oikealta tiiltä, mutta kisassa käyttämättömien tiipaikkojen opasteet tullaan peittämään roskapusseilla. Huomioitavaa kisaväyllä 18 on se, että OB:lle jääneen avauksen jälkeen jatketaan aina drop zonelta, minkä jälkeen käytössä ovat normaalit OB-säännöt.

Kisakeskuksena toimii Pikkaralan Frisbeegolfin kisatoimisto. Pelaajalounge palvelee laavussa. Lämmitellä voi lukuisiin puttikoreihin ja lämmittelyverkkoon.

Köykkyri

Kisaväylällä 17 tulee käyttää spotteria korin lähellä olevassa risteyksessä. Kisaväylällä 18 on huomioitava, että OB:lle päätyneen avauksen jälkeen peli jatkuu aina drop zonelta.

Lämmittelyalueena EI saa käyttää hiihtostadionin starttialueella. Lämmitellä voi väylän 18 kummun ratakartasta katsottuna oikealla puolella menevällä polulla tai kiinteän radan väylällä 18, joka ei ole kisassa käytössä.

Kisatoimisto ja pelaajalounge sijaitsevat Pyrinnön Majalla.

Virpiniemi

Kisaväylällä 4 ei ole drop zonea, joten mikäli avaus ei käy sisällä, jatketaan edelliseltä heittopaikalta eli tiiltä. Väylällä 18 on mando, joka on kierrettävä vasemmalta. Drop zonea ei ole, eli mikäli mando kierretään väärin, jatkuu peli edelliseltä heittopaikalta.

Kisatoimisto ja pelaajalounge sijaitsevat Ylämajalla. Ylämajan parkkialueelle EI saa parkkeerata, sillä väylä 1 kulkee sen sivuitse.

Tasatulosten ratkominen

Kunkin luokan ykkössija ratkaistaan sudden death -menetelmällä pelaten väyliä 1, 16, 17, 18 kunnes ratkaisu syntyy. Jos kierros on vielä jollain ryhmillä kesken, pelataan sudden death väylillä 5, 4, 1 heti niiden vapauduttua. Muiden kuin ykkössijojen palkinnot jaetaan ja muistopalkintojen kohtalo ratkaistaan CTP-kisalla väylällä 18.

Palkintojenjako

Kunkin luokan palkinnot jaetaan Virpiniemessä heti kun tulokset ovat selvinneet.

Sivukisojen palkinnot voi noutaa Virpiniemen kisatoimistosta sunnuntain aikana.