Pelaajainfo A-Ö

Pelaajainfon tietoja päivitetty 2.8.2017, 8.8.2017 ja 10.8.2017.

 

CADDIE BOOK
Kilpailun caddie book on ladattavissa PDF-muodossa TÄÄLTÄ. Kilpailijat saavat painetun version ilmoittautumisen yhteydessä.


HARJOITTELU JA LÄMMITTELY

Kisalayout on varattu kilpailijoiden harjoittelua varten maanantaina 14.8. klo 8:00-21:00, tiistaina 15.8. klo 8:00-21:00 ja keskiviikkona 16.8. klo 8:00-21:00.

Kilpailussa pelataan monia Nummenmäen normaaliin layouttiin kuuluvia väyliä (osa pienin muutoksin). Harjoittelu radalla on siis mahdollista myös ennen kilpailuviikkoa, Nummenmäen radan muut käyttäjät ja tapahtumat huomioiden. Normaalista layoutista poikkeavien väylien ja tilapäisten lisäväylien harjoittelu ei ole sallittua ennen kilpailuviikkoa. Huomioithan, että radalla tehdään muutos- ja kunnostustöitä ennen kilpailua.

Lämmittelyä varten Nummenmäen radalta löytyy heittoverkko ja puttaus-/lähipelialue.

Sahanmäki Disc Golf Park sijaitsee lentokentän toisella puolella ja autolla sinne on viiden minuutin ajomatka. Sahanmäen radalla on vapaassa käytössä 19 väylää, harjoittelukenttä, puttikorit ja heittoverkko. Sahanmäki ei ole varattu kilpailun käyttöön, vaan se on avoinna kaikille heittäjille myös kisaviikon ajan. Kulku Sahanmäen radalle lentokentän läpi on ehdottomasti kiellettyä.

Kilpailupäivinä kisaradan väylillä harjoittelu ja lämmittely on kiellettyä kilpailun ollessa käynnissä.

Huomioithan harjoitteluaikataulua suunnitellessasi, että sunnuntaina 13.8. rata on varattu Nummenmäki Flex Challenge -kilpailun käyttöön eikä harjoittelu ole silloin mahdollista.


ILMOITTAUTUMINEN JA REKISTERÖINTI
Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu viidessä vaiheessa. Katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

Pelaajan tulee olla ilmoittautunut kisatoimistossa tai pelaajakokouksen yhteydessä ennen ensimmäistä kierrostaan. Kisatoimisto avoinna kilpailukeskuksella maanantaina 14.8.2017 klo 10:00-19:00, tiistaina 15.8.2017 klo 10:00-19:00, keskiviikkona 16.8.2017 klo 8:00-13:00 ja torstaina 17.8.2017 klo 7:30 alkaen. Ilmoittautuminen on mahdollista myös pelaajakokouksen yhteydessä keskiviikkona 16.8.2017 klo 14:00-16:00.

Ilmoittautuminen ja tuloskortin nouto kisakierrokselle tulee tehdä viimeistään 15 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa väylän 1 läheisyydessä olevalla toimitsijapisteellä.


JULKINEN LIIKENNE
Hyvinkäälle on hyvät yhteydet junalla ja linja-autolla sekä etelästä että pohjoisesta.

Hyvinkään paikallisliikenteen linja 2 kulkee rautatieasemalta / keskustasta aivan Nummenmäen radan ohi. Pysäkki on Hämeenkadun ja Kirkkotien risteyksessä. Aikataulut löydät Hyvinkään Liikenteen -kotisivuilta.


JÄRJESTÄJÄ
Kilpailun järjestää Disc Golf Hyvinkää ry yhteistyössä Suomen frisbeegolfliiton kanssa. Tapahtuman toteuttamisen mahdollistavat useat yhteistyökumppanit ja vapaaehtoiset työntekijät.


KILPAILUKESKUS
Kilpailukeskus sijaitsee aidatulla alueella Ilmailutien varressa, noin 150m radan varsinaiselta parkkipaikalta eteenpäin.

Kilpailukeskuksessa on kisatoimisto, tulospalvelu, WC, vesipiste, ensiapu ja pelaajien oma teltta/katos. Alueella on myös ulkopuolisten toimijoiden tuottamia palveluita.


KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN
Mikäli pelaaja joutuu keskeyttämään kilpailun, tulee siitä ilmoittaa välittömästi kilpailunjohtajalle tai apulaiskilpailunjohtajalle.


MAJOITUS
Katso lähiseudun majoitustarjonta ja kisatarjoukset TÄÄLTÄ.


PALKINNOT
Kilpailussa on rahapalkinnot, ei mahdollisuutta vaihtaa tuotepalkintoon. Mikäli amatööripelaaja kieltäytyy palkinnon vastaanottamisesta, siirtyy jaettavat palkinnot yhden sijan alaspäin.

Payout 60% osallistumismaksuista, palkintojen maksussa noudatetaan PDGA TOP25% -kaavaa jokaisessa kilpailuluokassa.

Palkinnot ovat verotettavaa tuloa. Kilpailun järjestäjä kerää palkinnonsaajilta yhteys- ja henkilötiedot sekä tekee vuosi-ilmoituksen verottajalle niiden osalta, joiden yhteenlaskettu palkintosumma ylittää 100,00 EUR vuoden 2017 aikana DGH:n järjestämissä kilpailuissa.


PELAAJAKOKOUS
Pelaajakokous ja sitä edeltävä ilmoittautuminen järjestetään keskiviikkona 16.8.2017 kaupungin keskustassa sijaitsevassa Hyvinkääsalissa. Osoite on Kauppatori 1. Ilmoittautuminen klo 14:00-16:00 ja pelaajakokous klo 16:30-17:30.

Pelaajakokous ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava kaikille osallistujille. Mikäli pelaaja ei osallistu pelaajakokoukseen, vastaa hän itse tarvittavan tiedon saamisesta.

Pelaajakokoukseen saapuvien suositellaan käyttävän Kauppakeskus Willan parkkihalleja. Hyvinkääsalin edessä olevalla toriparkkipaikalla on harrasteautojen kokoontuminen ja näin ollen varmaan ruuhkaa.


PELAAJAPASSI
Kilpailijat saavat ilmoittautumisen yhteydessä pelaajapassin, joka on pidettävä mukana harjoittelun ja kilpailun aikana.

Pelaajapassilla alennuksia players partyssa ravintola Craftersissa.


PERUUTUKSET
Pelaajan on viipymättä ilmoitettava kilpailunjohtajalle tai apulaiskilpailunjohtajalle (kilpailukoordinaattori), mikäli hän peruuttaa osallistumisensa. Ilmoitus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen sm2017@discgolfhyvinkaa.net.

Osallistumismaksujen palautus:
Ennen 3.8.2017 tehdyt peruutukset - Osallistumismaksusta palautetaan 90% (54,00 EUR)
3.8. - 10.8.2017 tehdyt peruutukset - Osallistumismaksusta palautetaan 50% (30,00 EUR)
10.8.2017 jälkeen tehdyt peruutukset - Osallistumismaksua ei palauteta, mutta pelaaja on oikeutettu saamaan pelaajapaketin


PLAYERS PARTY
Pelaajille järjestetään yhteinen illanvietto perjantaina 18.8.2017 alkaen klo 19:00 ravintola Craftersissa (Hämeenkatu 13-17). Ohjelmassa yhdessäoloa, leikkimielisiä kisailuja ja maukkaita juomia pikku naposteltavan kera.


PYSÄKÖINTI
Ratakarttaan merkityt pysäköintialueet ovat sekä pelaajien että yleisön käytössä. Pelaajille on varattu oma parkkipaikka kisakeskusta vastapäätä.

Ilmailutien varressa pysäköinti on kiellettyä ellei toisin ole opastettu.


RATA
Tiedot radasta löydät TÄÄLTÄ.


RUOKAILU
Kilpailukeskuksella ja/tai sen läheisyydessä toimii ulkopuolisia palveluntarjoajia myös ruokailua ajatellen. Torstaista lauantaihin alueella palvelee The Van - Irish Fish Chips ja torstaista sunnuntaihin Grillikahvila Holari.

Hyvinkään keskustasta löytyy paljon erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Keskustaan on matkaa noin 2 km.


SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

Katso kilpailusäännöt TÄÄLTÄ.


TIEDOTUS
Kilpailun virallinen tiedotuskanava pelaajille on Suomen frisbeegolfliiton Kisakone (Frisbeegolf SM 2017 -kilpailun sivut Kisakoneessa). Kaikki pelaajia ja kilpailun kulkua koskeva info julkaistaan vähintään täällä.

Muina tiedotuskanavina toimivat kilpailun internetsivut (www.frisbeegolf-sm.fi) ja kilpailun Facebook-sivu (www.facebook.com/frisbeegolfsm2017/).


TOIMITSIJAT JA SPOTTERIT
Kilpailun virallisia toimitsijoita ovat Jussi Hämäläinen (TD), Mikko Wikman (apu-TD), Marika Salmi (field marshal) ja Mikko Kaakinen (SFL, field marshal).

Kilpailun toiminnoissa on mukana myös muita toimihenkilöitä (tulospisteet, lähettäjät yms.), mutta he eivät ole virallisia toimitsijoita.

Väylillä olevat spotterit eivät ole toimitsijoita, vaan he ovat tekemässä vapaaehtoistyötä kilpailun sujuvuuden takaamiseksi. Spotterit antavat heittoluvan väylän ollessa vapaa, spottaavat kiekon laskeutumispaikan ja antavat arvion mahdollisesta OB-alueelle heittämisestä. Pelaava ryhmä tekee päätöksen lopullisen päätöksen keskenään.


TULOSKORTIT JA VÄLITULOKSET
Kilpailussa käytetään moninkertaista kirjanpitoa. Jokainen ryhmän pelaaja saa kierrokselle oman tuloskortin ja merkkaa siihen kaikkien ryhmän pelaajien kaikki tulokset. Kierroksen jälkeen pelaajat tarkastavat, että kortit täsmäävät keskenään ja laskevat tuloksensa. Pelaaja kuittaa allekirjoituksellaan oman tuloskorttinsa.

Koko ryhmän tuloskortit palautetaan yhdessä kisakeskuksen tulospisteelle. Jokainen pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan.

Radan varrella on kaksi välitulospistettä. Yksi ryhmän pelaajista käy näyttämässä tuloskorttiaan tulospisteellä.


TUPAKOINTI
Tupakointi ja sähkötupakointi on kiellettyä kilpailukeskuksen alueella, pelaajille varatulla lämmittelyalueella sekä toimitsijapisteiden alueella. Kilpailukeskuksen läheisyydestä löytyy erillinen tupakointialue.

Kilpailun aikana tupakointi ja kaikkien tupakkatuotteiden (sähkötupakka, piippu, purutupakka, nuuska yms.) käyttö on kiellettyä kahden minuutin merkistä tuloskortin palauttamiseen saakka.

Tupakointikiellon rikkominen kilpailun aikana voidaan katsoa tahalliseksi sääntöjen rikkomiseksi ja kilpailunjohdolla on oikeus diskata pelaaja.


VESIPISTEET
Vesipisteitä löytyy kilpailukeskukselta sekä toimitsijapisteiltä.


WC
WC löytyy kilpailukeskukselta sekä toimitsijapisteiden läheisyydestä.


YHTEYDENOTTO
Jos joku asia askarruttaa, niin lue ensin läpi SM-kilpailuiden sivut Kisakoneessa. Pelaajainfo -sivulta löytyy vastaus yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, niin voit ottaa yhteyttä seuraavin tavoin:
* Sähköpostilla: sm2017@discgolfhyvinkaa.net
* Puhelimitse: Mikko Wikman p. 040 556 7789 (10.8.2017 asti), Jussi Hämäläinen p. 050 559 5235 (10.8.2017 alkaen)

Emme vastaa kilpailua koskeviin WhatsApp- ja Messenger -viesteihin.