YLEISÖOPAS

 

Järjestyksessään neljännet Pohjois-Karjalan avoimet -frisbeegolfkilpailut tarjoavat yleisölle Itä-Suomen parasta frisbeegolfia Lykynlammen ja Utran frisbeegolfradoilla. Kilpailuun on katsojilla vapaa pääsy! Kilpailun ennakkotunnelmista ja -suosikeista voi lukea tarkemmin tästä lehdistötiedotteesta ja tarkat aikataulut löytyvät kisakoneen aikataulusivulta.

 

Katsojien toivotaan käyttäytyvän hillitysti niin, että pelaajat voivat keskittyä heittoihinsa täysipainoisesti:

- Ole tarkkaavainen: Parhaatkin pelaajat tekevät joskus virheitä, joten väylien läheisyydessä on seurattava tarkasti pelitapahtumia. Vaaratilanteista varoitetaan huutamalla: "Varo! / Fore!"

- Ota pelaajat huomioon: Heittojen aikana tulee olla hiljaa ja liikkumatta, mutta onnistuneille suorituksille on toki lupa taputtaa! Kännykät tulee pitää äänettömällä ja valokuvaamisen tulisi tapahtua ilman salamaa ja äänettömästi. 

- Pelaavan ryhmän seuraaminen: 

  • Väyliä pelaavia ryhmiä on mahdollista seurata vapaasti, mutta tällöin katsojien ei tule liikkua pelaavan ryhmän ja/tai heittovuorossa olevan pelaajan edelle. 
  • Sunnuntain finaalikierros pelataan Lykynlammen frisbeegolfradalla ja avoimen luokan kärkikortti aloittaa kierroksensa väylältä #1 klo 13:10 ja tämän ryhmän matkaan lähtee myös erillinen yleisöopas, jonka takana katsojien tulisi pysytellä. 
  • Kilpailua voi toki seurata myös väylien ulkopuoleltakin, hyviä katselupaikkoja löytyy radoilta useita.

- Tulosseuranta: Tuloksia päivitetään kierrosten aikana kilpailun tulospalveluun ja niitä voi tarkastella joko täältä tai täältä.

 

 Tervetuloa katsomaan kilpailua!