Yleistiedot

Nimi Skogby IK 80 Years
Järjestäjä Veikkola Disc Golf Club ry
Paikka Raasepori
Aika 26.03.2017
Taso Erilliskilpailu
Yhteystiedot
7970 825 050 / irutaS akkiiM DT
Kilpailu PDGA:n sivuilla http://www.pdga.com/tour/event/31820

Aikataulu

Tervetuloa juhlistamaan Skogby IK urheilu seuran 80vuotis taipaletta PDGA alaiseen kilpailuun Skogby radalle Raaseporiin 26.03.2017

Kilpailun järjestävät VDGC Ry yhdessä Skogby IK urheilu seuran kanssa.

Kilpailu on trophy only ja maksaa 15 euroa.

Luokkien kolme parasta palkitaan muistopalkinnoin.

Lisäksi pelataan CTP ja putti kilpailuja.

Kilpailun tavoitteena on hankkia Skogby radalle uusi kori.

Tervetuloa nauttimaan metsän humusta..

Ilmoittautuminen 26.03.2017 radan parkkialueen luona olevalla kopilla 11:25 mennessä.

Pelaaja kokous 11:30 ja ensimmäinen kierros alkaa 12:00.

Kilpailun järjestäjillä on 15 villikorttia jaettavaksi ja kiintiöt ovat voimassa viikon ilmoittautumisen alkamisesta 29.02, jonka jälkeen jonosta nostetaan vapautuville paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä pelaajia sisään, kuitenkin jättäen vähintään 3 paikkaa jokaiseen luokkaan ilmoittautumisen loppuun asti.

Huom  älä maksa kilpailua mikäli olet jonossa. 

 

 

Kierros Lähtöaika
Kierros 1 26.03.2017 12:00
Kierros 2 26.03.2017 15:30

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Toinen kierros

26.03.2017 15:01:18

Ryhmät valmiit ja toinen kierros starttaa 15:30 suunnitellusti.. hyvää kierrosta kaikille.

Kilpailu tietoa

22.03.2017 13:39:48

Ensimmäisen kierroksen pelaajakokous 11:30.

Ensimmäinen kierros alkaa kello 12:00 ilman erillisiä äänimerkkejä.

Kilpailussa käytetään nelikertaista kirjanpitoa, eli oma kynä sekä A5 kokoinen kirjoitusalusta mukaan.

Ryhmiä pyydetään lähettämään kuva yhdestä tuloskortista yhdeksän pelatun väylän ja kierroksen päätyttyä tulosten laskennan jälkeen tuloskortissa olevaan numeroon watch up tai kuva viestillä.

Ensimmäiselle kierrokselle ryhmät saavat mukaansa kansion jossa on kaikkien ryhmän pelaajien tuloskortit, ryhmät palauttavat jokaisen ryhmäläisen tuloskortin samassa kansiossa viimeisen väylän tulosten laskennan ja tulospalveluun kuvan lähettämisen jälkeen kisakeskukseen.

Palauttaessasi tuloskortin muista ottaa mukaasi toisen kierroksen tuloskortti ja seuraa kisakoneen tiedoitusta lähtö väylästä, mikäli mahdollisuutta ei ole seurata kisakoneen tiedotusta varmista lähtöväyläsi kisakeskukselta 15:15 mennessä.

 

Tupakointi

19.03.2017 11:30:50

Kilpailussa noudatetaan PDGA sääntöjä ja tupakointi on kilpailtaessa kiellettyä.

Mikäli tarvetta tupakan poltolle jostain syystä kierroksen aikana ilmenee on se sallittua siis odottaessa ja siirtymillä aiheuttamatta savuhaittoja muille ja roskaamatta luontoa.

 

Toinen kierros ja palkintojenjako

19.03.2017 11:27:26

Toisella kierroksella ei ole erillistä pelaajakokousta, alustavasti kierros alkaa 15:30 ilman erillisiä äänimerkkejä.

Tasatuloksessa voittajat ratkotaan SD jatkolla alkaen väylältä 18,1,2,3,4,5 eteenpäin kunnes ero selviää. pokaali sijoitusten toinen ja kolmas sija ratkotaan CTP kilpailulla, jossa 50m päästä kentällä olevasta korista heitetään kolme kiekkoa ja lähin voittaa holarin ollessa 0cm.

Jättäessäsi ensimmäisen kierroksen tuloskortin kisakeskukselle ota pöydällä olevasta laatikosta mukaan toisen kierroksen tuloskorttisi ja seuraa tauolla kisakoneen tiedoitusta lähtöajasta ja ryhmäsi lähtöväylästä ja pelaajista. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta seurata kisakoneen tiedoitusta varmista aloitusväyläsi kisakeskuksella 15:15 mennessä.

Toisella kierroksella CTP väylänä toimii väylä 15 jonka korin päällä on mitta ja lappu johon merkitä luokan parhaat etäisyydet korista, holari on nolla cm.

Jokaiselle luokalle on oma CTP palkintokiekko jonka voittaa siis lähinnä koria avannut kilpailija. tasa tilanteessa heitetään kisakeskuksella uusi CTP kilpailu tasan olevien kesken.

Toisella kierroksella pelataan myös ryhmäkohtaisesta palkintokiekosta: Jokaisen ryhmän parhaan kierros tuloksen heittänyt pääsee valitsemaan itselleen palkintokiekkoa, joita jaetaan siis 18kpl. Voittajien järjestys valitsemaan palkintokiekkoja arvotaan apu TD taikakäsillä. Mikäli ryhmässä on pelattu tasatulos parhaan tuloksen kanssa päättää ryhmä itse miten kisaavat kuka pääsee kiekkoja valitsemaan. Parhaan kierros tuloksen heittänyt voi ympäröidä oman nimensä omasta tuloskortista jotta parhaat saadaan erilleen. 

Lisäksi toisella kierroksella jokaisen ryhmän parhaat kierros tulokset heittäneet,mahdollisesti holarin tai eaglen tekijät sekä CTP palkinnot voittaneet pääsevät mukaan lisäkilpailuun palkintojen jaossa. 

Lisäkilpailussa pelataan Ensin CTP 50M päästä kentällä olevasta korista jolloin jokainen mukaan päässyt heittää kolme heittoa, holarilla suoraan jatkoon saaden kolme kiekkoa puttikisaan ja muuten kaikki ne kiekot jotka ovat 5m ympyrässä pääsevät mukaan puttikilpailuun, eli jos heität 2kpl kiekkoja viiden metrin ympyrään niin saat 2kpl mukaan.

puttikilpailussa samaan koriin pelataan 20m päästä niillä määrillä kiekkoja mitä CTP osiossa mukaan sai, eli saat heittää kahdella samalla kiekolla jotka päätyivät 5m rinkiin CTP kisassa.

Voittaja on se joka saa 20m päästä koriin ilman että kukaan muu saa samalla kierroksella kiekkoa koriin. Palkintona 50euron lahjakortti S-ryhmän kauppoihin. 

Ruokailu

19.03.2017 11:00:03

Skogbyn kylässä sijaitsee Villa Kosthåll mistä saa makeeta ja suolasta purtavaa.

Villa Kosthåll löytyy 2 tiistä n.600m länteen päin ja meren rannan tuntumassa. 

 

http://villakosthall.com/

 

https://fi-fi.facebook.com/pages/Villa-Kosthåll/232159286888678

Kisakeskuksella on paikalla myös kaasugrilli omien eväiden lämmittämistä varten eli grilli laitetaan päälle ensimmäisen kierroksen päätyttyä ja halukkaat voivat paistella siinä makkaroita.

Uutisarkisto