Yleistiedot

Naamivaaran klassinen kevätkisa järjestetään 19.-20.05.2017. Perjantaina on kaikille avoin parigolf-kisa ja lauantaina pelataan kahden kierroksen yksilökisa.

Yksilökisa

Yksilökisaan osallistumiseen vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi. Mukaan mahtuu enintään 80 pelaajaa. (8 villiä korttia.) Yksilökisassa pelataan 2x20 väylää kuudessa luokassa: MPO, FPO, MPM, MA2, MA3 ja MJ1. Osallistumismaksu on pro-sarjoissa 20e ja amatöörisarjoissa 15e. Pros-playing-am on sallittu.

Pro-sarjojen payout on 75%. Kunkin sarjan top 25% palkitaan PDGA:n ohjeistuksen mukaisesti. Amatöörisarjoissa palkitaan kunkin sarjan kolme parasta muistopalkinnoilla ja lahjakorteilla melko hyvään frisbeekauppaan. Myös Pro-sarjojen rahapalkinnot ovat saatavilla valinnaisesti lahjakorttina.

Tasatilanteessa jokaisen luokan voittaja sekä muilla palkintosijoilla pokaalit ja tuotepalkinnot ratkaistaan Sudden Death -pelillä. Palkintorahat/lahjakortit jaetaan tasatuloksen pelanneiden kesken.

Oheiskisana on closest-to-pin väylällä, joka ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös osallistua perinteiseen holaripottiin, jonka hinta on 1e.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kisakoneessa torstaina 30.03. klo 18 alkaen. Ensimmäisessä vaiheessa naisille on varattu 8 ja junioreille 6 paikkaa. Kisamaksu tulee olla hoidettuna 13.04. mennessä, jolloin maksamattomat poistetaan kisasta ja kiintiöt vapautetaan. Toisen vaiheen maksut tulee olla hoidettuna 27.04. Villit kortit jaetaan viimeistään 04.05.

Kisakeskus

Kisakeskus sijaitsee Naamivaaran pysäköintialueella. Kisan aikana autoja ei tuoda kisakeskukselle, vaan pysäköinti tapahtuu tien varteen. Kisakeskuksella on grillikota, ulko-wc, teltta sekä vesipiste. Kisatoimisto on varikkobussissa, jossa hoidetaan ilmoittautuminen ja tulospalvelu. Kisakeskukselle pyritään jälleen järjestämään kioski, josta voi ostaa elintarvikkeita ja virvokkeita.

Kisan mahdolliset tuotot käytetään Naamivaaran radan ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

TD: Mika Ylisaukko-oja
Apu-TD: Kajsa Wickström

 

Nimi Naamivaara Open 2017 sponsored by Westside Discs
Järjestäjä Oulun Frisbeeseura ry
Paikka Pello
Aika 20.05.2017
Taso Erilliskilpailu
Yhteystiedot
if.araavimaan@akim ,9153 084 050 / ajo-okkuasilY akiM DT

Aikataulu

Kierros Lähtöaika

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Ei uutisia.