Yleistiedot

Ainon päivän kisaa pelataan jo neljättä kertaa Virpiniemen kumpuilevassa maastossa lauantaina 13. toukokuuta. Kisassa on jälleen kerran naiset pääosassa, ja naisille on tarjolla useita luokkia. Kisassa pelataan kaksi kierrosta muokatulla radalla, ja kisaan mahtuu mukaan yhteensä 144 pelaajaa kahdessa lohkossa. Uutta tälle vuodelle on se, että pros playing am on mahdollista sekä se, ettei kisassa järjestetä MPO:ta ollenkaan.

Ainossa naisille järjestetään tänä vuonna luokat FPO (avoin kaikille naisille), FA1 (kaikki amatöörinaiset sekä alle 925 reitatut pro-naiset), FPM (kaikki yli 40-vuotiaat naiset), FPG (kaikki yli 50-vuotiaat naiset) sekä FJ1 (työt 18v tai alle). Miehille on tarjossa MA1, MA2, MA3 sekä ikämiehille MPM ja MPG. Pojille on tällä kertaa tarjolla MJ1.

MA-luokat muodostavat oman lohkonsa, nimettäköön se vaikka lohkoksi A. Lohkossa B pelaavat muut luokat (luokkien aikataulut julkaistaan myöhemmin). MA-luokkille on varattu 72 paikkaa, jotka alkuvaiheessa jakautuvat niin, että MA1:lle on varattu 28 paikkaa, MA2:lle 20 ja MA3:lle 20 paikkaa. MA-luokkiin on tarjolla 4 villiä korttia ja muihin luokkiin 6 villiä korttia. Myös muissa luokissa junioreille ja naisille on aluksi pienet kiintiöt. Kaikki kiintiöt puretaan 11.4. klo 18. 

Pro-luokissa palkitaan top 25% ja payout on 70%. Tarkempia tietoja kaikkien luokkien palkinnoista julkaistaan myöhemmin.

Ainon päivän kisa löytyy myös facebookista

Ilmoittautuminen ja kisamaksu

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 28.3. klo. 18.00. Ilmoittautuminen on mahdollista 28.4. asti. Kisanjärjestäjä varaa 10 villiä korttia, joiden hakuohjeet julkaistaan myöhemmin. 

Kisan osallistumismaksu on 20 euroa joka luokassa. Kisamaksu maksetaan Oulun frisbeeseuran kisatilille FI27 5741 4020 0719 78 (OP). Maksun on oltava perillä keskiviikkona 3.5. Huomioithan wapun vaikutuksen sekä mahdollisen pankkiviiveen, kiitos. 

 

Kisakeskus

Kisakeskus sijaitsee jälleen hiihtostadionin Ylämajalla. Kisakeskuksessa kahvipannu on kuuma koko päivän, ja siellä on lisäksi mahdollisuus käydä suihkussa tai saunassa kierrosten välissä, sekä kisan jälkeen.

Tupakointikielto

Ainon päivän kisassa kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 minuutin ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka.

Kieltoa rikkovaa rangaistaan PDGA:n sääntöjen kohdan 801.04 G mukaan. 

TERVETULOA KISAAN!

Terveisin,

TD Kajsa Wickström &
Apu-TD:t Heikki Riekki ja Teemu Tuovinen

 

Nimi Ainon Päivän Kisa IV
Järjestäjä Oulun Frisbeeseura ry
Paikka Oulu
Aika 13.05.2017
Taso Erilliskilpailu
Yhteystiedot
1197 925 040 / mörtskciW asjaK DT

Aikataulu

Kierros Lähtöaika

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Ei uutisia.