Uutisarkisto

Kisat kisailtu!

17.04.2017 19:40:51

Kisat on saatu pakettiin. Onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille kisaajille!

Palkintojakauma -sivulta löytyy ohjeet palkinnoille yltäneille.

Palkintoja laitetaan maksuun muutamassa erässä sitä mukaan, kun saamme tietoja maksuja varten.

KIITOS!

Parigolfien tulokset

14.04.2017 21:18:25

Startti parigolfit saatu päätökseen ja tulokset käytyä läpi. Kahteen kisaan osallistui yhteensä huikeat 130 paria! Kiitokset kaikille kisailijoille ja apukäsille!

Sahanmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Nummenmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Huomioitavia asioita kisaajille

10.04.2017 21:56:36

PYSÄKÖINTI
- Pysäköinti on sallittua: Radan omalla hiekkaparkkipaikalla Lentokentäntien ja Ilmailutien risteyksessä sekä Ilmailutien ja Lentokentäntien varressa (HUOM! Vain toinen puoli tiestä molemmista, jotta kulkuväylä ei mene tukkoon)
- Pysäköinti on kiellettyä Ilmailutien varressa väylän 18 kohdalla!

WC
- Radalle hoidetaan bajamaja tai pari akuutteja tarpeita varten

KISAKESKUS
- Kisakeskus on radan 1 väylän läheisyydessä

TULOSKIRJANPITO
- Kilpailussa on moninkertainen tuloskirjanpito säänkestäville papereille, ota siis oma LYIJYKYNÄ mukaan

VESIPISTE
- Koska ei ole kuumia hellepäiviä luvassa, niin radalla ei ole vesipisteitä. Tauon aikana ehtii hyvin täyttämään pullonsa vaikkapa ruokailun yhteydessä keskustassa

RADAN KUNTO
- Tilanne maanantaina: Radalla vielä jonkun verran jäätä ja lunta, mutta ei juurikaan heittämistä häiritsevästi. Kosteutta ja mutaa löytyy myös jonkun verran, varsinkin siirtymillä on mutaisia paikkoja

Kilpailu lähestyy

09.04.2017 22:17:18

Kaikki osallistujalistalla olevat pelaajat ovat maksaneet. Mikäli kilpailuun tulee viime hetken peruutuksia, niin emme nosta uusia pelaajia enää jonosta.

Ryhmät pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian, viimeistään torstaina.

Maksamattomat poistettu, jono liikkui + Villit kortit myönnetty

04.03.2017 19:38:49

Yli viikon ajan maksamattomana roikkuneet pelaajat on poistettu kilpailusta ja jono on liikahtanut jokusen pelaajan verran.

Villi kortti -paikat jaettiin seuraaville pelaajille:
MPO Ville Rosenqvist
MPO Pertti Hirsikorpi
MPO Jesse Nieminen
MPO Matti Salonen

Käyttämättä jääneet paikat täytettiin jonosta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailu on nyt täynnä. Mikäli tulee peruutuksia, niin nostamme pelaajia tilalle jonosta ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonoon voi vielä ilmoittautua.

FPO kiintiö poistettu, jono liikkui

24.02.2017 17:15:17

FPO -luokkaan varatut kiintiöpaikat avattiin ja MPO -luokkaan nousi uusia pelaajia. Jonosta nousseiden osallistumismaksun tulee näkyä järjestäjän tilillä VIIKON KULUESSA.

Ilmoittautuminen on edelleen avoinna, mutta kilpailu on täynnä. Jono liikkuu peruutusten ja maksamattomien poiston myötä.

Villi kortti -paikkoja järjestäjällä on käytössään kuusi kappaletta. Ne tullaan ensisijaisesti jakamaan radan kunnossapidon eteen talkoissa ansioituneille seuralaisille, mutta otamme vastaan myös hakemuksia 4.3.2017 klo 16:00 asti. Hakemukset tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@discgolfhyvinkaa.net. Hakemuksessa tulee olla selkeästi ilmoitettu mitä kilpailua hakemus koskee, omat tiedot ja perustelu kisapaikan hakemiselle. Ilmoitamme villien korttien myöntämisestä kisakoneen uutisissa.

FPO kiintiö poistuu 24.2.

13.02.2017 11:19:35

FPO-luokalle varatut kiintiöpaikat poistetaan 24.2.2017 klo 16:00 jälkeen. Naispelaajilla on siihen asti aikaa varmistaa paikkansa kisassa.

Kun luokkakohtainen kiintiö poistetaan, vapautuvat käyttämättä jääneet paikat myös MPO-luokan käyttöön ja jono tulee liikkumaan tyhjien paikkojen verran.