Uutisarkisto

Viimeinen palkintosija

20.04.2017 11:47:46

Viimeisestä rahapalkinnosta kieltäytymiset jatkuvat edelleen. Resurssit ei enää riitä selvittelyyn ja TD-raportti pitäisi saada eteenpäin, joten annetaan pallo kisaajien suuntaan.

Mikäli sijalta 53 eteenpäin, joku haluaa ottaa vastaan viimeisen tarjolla olevan rahapalkinnon, niin siitä tulee ilmoittaa tekstiviestillä 22.4.2017 klo 18:00 mennessä.

Viimeinen rahapalkinto (20,00 euroa) tullaan jakamaan korkeimmin sijoittuneelle halukkaalle (tai samalle sijalle sijoittuneiden kesken). Mikäli yhtään ilmoitusta ei tule, jää palkinto seuran hyväksi.

On tämä kummallista, kun raha ei kelpaa =)

- Mike / 040 556 7789

 

Kisat kisailtu

16.04.2017 21:18:03

Kisat on saatu (melkein) pakettiin. Onnittelut menestyneille ja kiitokset kaikille kisaajille.

Palkintojakauma -sivulta löytyy ohjeet palkinnoille yltäneille. MPM-luokan osalla selvittely on vielä hieman kesken (kts. alla oleva viesti), kannattaa siis tarkastaa löytyykö oma nimi listalta pidentyneeltä listalta.

Palkintoja laitetaan maksuun muutamassa erässä sitä mukaan, kun saamme tietoja maksuja varten.

KIITOS!

Palkintorahojen siirtoja

16.04.2017 20:52:05

Startti Mastersin MPM-luokassa tuli niin paljon rahapalkinnosta kieltäytymisiä, että nyt rahapalkintoa tarjotaan sijalta 43 eteenpäin. Pelaajat eivät ehkä osanneet odottaa palkintoa näille sijoille asti, joten annamme pelaajille mahdollisuuden ilmoittaa vielä valinnastaan.

Alla mainituilta henkilöiltä pyydämme 18.4.2017 klo 16:00 mennessä ilmoitusta ottaako vai eikö ota rahapalkintoa vastaan. Ilmoitus sähköpostilla kilpailut@discgolfhyvinkaa.net tai tekstiviestillä 040 556 7789.

Suluissa on summa, joka on tarjolla (riippuen mahdollisista kieltäytyneistä):

Antti Koskinen, LFC (20 €)
Rauno Myllynen, PirFG (10 €/20 €)

Varmuuden vuoksi myös seuraavalta jaetulta sijalta (mikäli edellä mainitut kieltäytyvät):
Marko Viitanen
Jouni Matero
Marko Lumppio
Soini Lönnqvist
Marko Naskali
(Summa 0-20 € muiden valinnoista riippuen)

- Mike / DGH (040 556 7789)

Parigolfien tulokset

14.04.2017 21:18:02

Startti parigolfit saatu päätökseen ja tulokset käytyä läpi. Kahteen kisaan osallistui yhteensä huikeat 130 paria! Kiitokset kaikille kisailijoille ja apukäsille!

Sahanmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Nummenmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Huomioitavia asioita kisaajille

10.04.2017 21:47:40

PYSÄKÖINTI
- Pysäköinti on sallittua: Radan omalla asfaltoidulla parkkipaikalla Niinistönkadun varressa, radan parkkipaikan hiekkapohjaisella lisäosalla (vaatii parkkikiekon!) Niinistönkadun varressa ja Lentokentänkehätien varressa olevalla hiekkaparkkipaikalla (vaatii parkkikiekon!)
- Pysäköinti on kiellettyä kaikilla nurmialueilla (parkkisakon vaara vaanii)

WC
- Radalle hoidetaan bajamaja tai pari akuutteja tarpeita varten

KISAKESKUS
- Kisakeskus on radan keskiaukiolla parakissa
- Kulku kisakeskukselle vain ohjattua reittiä pitkin

KAKSI LOHKOA
- Huomioithan, että kisa pelataan kahdessa lohkossa, joten harjoittelu/lämmittely radalla ei ole sallittua toisen lohkon kilpailukierroksen ollessa käynnissä
- Anna toisen lohkon pelaajille pelirauha kulkiessasi kisakeskukselle ja sieltä pois

TULOSKIRJANPITO
- Kilpailussa on moninkertainen tuloskirjanpito säänkestäville papereille, ota siis oma LYIJYKYNÄ mukaan

VESIPISTE
- Koska ei ole kuumia hellepäiviä luvassa, niin radalla ei ole vesipisteitä. Tauon aikana ehtii hyvin täyttämään pullonsa vaikkapa ruokailun yhteydessä keskustassa

RADAN KUNTO
- Tilanne maanantaina: Muutamalla väylällä hieman hötöjäätä, mutta ei kuitenkaan liukasta. Jonkun verran lammikoita ja mutaa, mutta kesäkengillä pärjää hyvin

HUOM!
- Radalla pelataan lauantaina Startti AM -kilpailu, joten silloin harjoittelu ei ole mahdollista radalla

Kilpailu lähestyy

09.04.2017 22:14:14

Viikonlopun aikana on tullut pari peruutusta ja heidän tilalleen on nostettu pelaajia jonosta. Jonosta nousseiden (Eronen Petteri, Kupiainen Janne) toivotaan hoitavan osallistumismaksunsa niin, että se näkyy viimeistään keskiviikkona seuran tilillä. Mitä pikemmin maksun hoidatte, niin sitä pikemmin saamme ryhmät tehtyä ja kilpailun valmistelut valmiiksi. Mikäli mainituista joku ei pääsekään osallistumaan, niin toivomme pikaista ilmoitusta sähköpostilla kilpailut@discgolfhyvinkaa.net.

Uusia pelaajia emme nosta enää mukaan jonosta.

Maksamattomat poistettu, jono liikkui + Villit kortit myönnetty

04.03.2017 19:27:39

Yli viikon ajan maksamattomana roikkuneet pelaajat on poistettu kilpailusta ja jono on liikahtanut jokusen pelaajan verran.

Villi kortti -paikat jaettiin seuraaville pelaajille:
MPM Kimmo Lehtonen
MPM Jouni Aaltonen

Käyttämättä jääneet paikat täytettiin jonosta lohkokohtaisessa ilmoittautumisjärjestyksessä.

MPM -luokka on täynnä. Mikäli tulee peruutuksia, niin nostamme pelaajia tilalle jonosta lohkokohtaisesti.

Muihin luokkiin voi ilmoittautua mukaan laittamalla sähköpostia kilpailut@discgolfhyvinkaa.net.

Ilmoittautuminen päättynyt, kiintiöt poistettu, lohkojakoon muutos

24.02.2017 17:07:13

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt ja varatut kiintiöpaikat on vapautettu lohkokohtaisesti muiden luokkien käyttöön. MPM- ja MPG- luokkaan nousi mukaan uusia pelaajia. Jonosta nousseiden osallistumismaksun tulee näkyä järjestäjän tilillä VIIKON KULUESSA.

Kilpailu on MPM-luokan osalta täynnä ja jonosta nousu tapahtuu enää peruutusten tai maksamatta jättämisten myötä.

Muihin luokkiin on vielä paikkoja jäljellä. Emme avaa ilmoittautumista uudelleen, mutta ottamalla yhteyttä TD:hen kisaan pääsee vielä mukaan. Koskee siis luokkia MPG, MPS, MPL, FPM ja FPG.

Järjestäjällä on käytössään neljä villiä korttia per lohko. Ne tullaan ensisijaisesti jakamaan radan kunnossapidon eteen talkoissa ansioituneille seuralaisille, mutta otamme vastaan myös hakemuksia 4.3.2017 klo 16:00 asti. Hakemukset tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@discgolfhyvinkaa.net. Hakemuksessa tulee olla selkeästi ilmoitettu mitä kilpailua hakemus koskee, omat tiedot ja perustelu kisapaikan hakemiselle. Ilmoitamme villien korttien myöntämisestä kisakoneen uutisissa.

Kiintiöiden poistamisen yhteydessä tehtiin myös lohkomuutos aiemmin ilmoitetun mukaisesti. Lohko A on MPM ja Lohko B kaikki muut luokat. Tämä on lopullinen muutos aikatauluun.

Maksamattomat poistettu, jono liikkui

11.02.2017 08:29:31

Yli viikon maksamattomana olleet on poistettu kisasta ja jono on liikahtanut.

Jonosta nousseilla on viikko maksuaikaa (Huomioikaa pankkipäivät!).

Muutos ilmoittautumisen sulkeutumiseen

09.02.2017 11:00:50

Pelaajaryntäys kilpailuun oli jopa ennakoitua suurempaa, joten ryhdymme toimiin jonotilanteen helpottamiseksi.

Kilpailuun ilmoittautuminen tullaan sulkemaan 24.2.2017 klo 16:00 aiemmin ilmoitetun 24.3.2017 sijasta. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen vapautamme myös luokkakohtaiset kiintiöt ja nostamme pelaajia jonosta mukaan lohkokohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lohkojakoon saattaa tulla sellainen muutos, että MPM on lohko A ja kaikki muut luokat lohko B. Tämä muutos riippuu kuitenkin luokkakohtaisten kiintiöiden täyttymisestä ilmoittautumisen päättymiseen mennessä. Mahdollisesta muutoksesta ilmoitetaan erikseen, toistaiseksi mennään alkuperäisen jaon mukaan.

Ennakkovaroitus

05.02.2017 21:40:14

Sen verran näyttää painottuvan tuo luokkakohtainen jakauma tuonne MPM-luokan suuntaan, että todennäköisesti lohkojakoa tullaan muuttamaan. Alustavastihan tuo näyttää siltä, että MPM tulee olemaan oma lohkonsa ja muut luokat toinen.

Tämä siis vain ennakkoilmoitus tässä vaiheessa, lopullinen vahvistus viimeistään ilmoittautumisen päätyttyä. On ainakin varoitettu etukäteen.