Uutisarkisto

Parigolfien tulokset

14.04.2017 21:17:24

Startti parigolfit saatu päätökseen ja tulokset käytyä läpi. Kahteen kisaan osallistui yhteensä huikeat 130 paria! Kiitokset kaikille kisailijoille ja apukäsille!

Sahanmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Nummenmäen tulokset ja ohje palkintojen noutoon, KLIKKAA TÄSTÄ

Huomioitavia asioita kisaajille

10.04.2017 21:46:36

PYSÄKÖINTI
- Pysäköinti on sallittua: Radan omalla asfaltoidulla parkkipaikalla Niinistönkadun varressa, radan parkkipaikan hiekkapohjaisella lisäosalla (vaatii parkkikiekon!) Niinistönkadun varressa ja Lentokentänkehätien varressa olevalla hiekkaparkkipaikalla (vaatii parkkikiekon!)
- Pysäköinti on kiellettyä kaikilla nurmialueilla (parkkisakon vaara vaanii)

WC
- Radalle hoidetaan bajamaja tai pari akuutteja tarpeita varten

KISAKESKUS
- Kisakeskus on radan keskiaukiolla parakissa
- Kulku kisakeskukselle vain ohjattua reittiä pitkin

KAKSI LOHKOA
- Huomioithan, että kisa pelataan kahdessa lohkossa, joten harjoittelu/lämmittely radalla ei ole sallittua toisen lohkon kilpailukierroksen ollessa käynnissä
- Anna toisen lohkon pelaajille pelirauha kulkiessasi kisakeskukselle ja sieltä pois

TULOSKIRJANPITO
- Kilpailussa on moninkertainen tuloskirjanpito säänkestäville papereille, ota siis oma LYIJYKYNÄ mukaan

VESIPISTE
- Koska ei ole kuumia hellepäiviä luvassa, niin radalla ei ole vesipisteitä. Tauon aikana ehtii hyvin täyttämään pullonsa vaikkapa ruokailun yhteydessä keskustassa

RADAN KUNTO
- Tilanne maanantaina: Muutamalla väylällä hieman hötöjäätä, mutta ei kuitenkaan liukasta. Jonkun verran lammikoita ja mutaa, mutta kesäkengillä pärjää hyvin

Kilpailu lähestyy

09.04.2017 22:09:57

Viikonlopun aikana on tullut muutama peruutus ja heidän tilalleen on nostettu pelaajia jonosta. Jonosta nousseiden (Kauppinen Sami, Lunkka Kalle ja Vuorimies Tuomo) toivotaan hoitavan osallistumismaksunsa niin, että se näkyy viimeistään keskiviikkona seuran tilillä. Mitä pikemmin maksun hoidatte, niin sitä pikemmin saamme ryhmät tehtyä ja kilpailun valmistelut valmiiksi. Mikäli mainituista joku ei pääsekään osallistumaan, niin toivomme pikaista ilmoitusta sähköpostilla kilpailut@discgolfhyvinkaa.net.

Uusia pelaajia emme nosta enää mukaan jonosta.

Maksamattomat poistettu, jono liikkui + Villit kortit myönnetty

04.03.2017 19:17:55

Yli viikon ajan maksamattomana roikkuneet pelaajat on poistettu kilpailusta ja jono on liikahtanut jokusen pelaajan verran.

Villi kortti -paikat jaettiin seuraaville pelaajille:
MA2 Eetu Hartikainen
MA2 Seppo Talja
MA2 Antti Naamanka
MA2 Matti Koskenmäki
MA4 Leo Saarinen
MA4 Miikka Ala-Ilomäki
MA4 Arttu Valkonen

Käyttämättä jääneet paikat täytettiin jonosta lohkokohtaisessa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailu on nyt täynnä. Mikäli tulee peruutuksia, niin nostamme pelaajia tilalle jonosta lohkokohtaisesti.

Ilmoittautuminen päättynyt, kiintiöt poistettu

24.02.2017 16:49:36

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt ja varatut kiintiöpaikat on vapautettu lohkokohtaisesti muiden luokkien käyttöön. MA2- ja MA4- luokkaan nousi mukaan uusia pelaajia. Jonosta nousseiden osallistumismaksun tulee näkyä järjestäjän tilillä VIIKON KULUESSA.

Kilpailu on nyt täynnä ja jonosta nousu tapahtuu enää peruutusten tai maksamatta jättämisten myötä.

Järjestäjällä on käytössään neljä villiä korttia per lohko. Ne tullaan ensisijaisesti jakamaan radan kunnossapidon eteen talkoissa ansioituneille seuralaisille, mutta otamme vastaan myös hakemuksia 4.3.2017 klo 16:00 asti. Hakemukset tulee laittaa sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@discgolfhyvinkaa.net. Hakemuksessa tulee olla selkeästi ilmoitettu mitä kilpailua hakemus koskee, omat tiedot ja perustelu kisapaikan hakemiselle. Ilmoitamme villien korttien myöntämisestä kisakoneen uutisissa.

Yksi pieni lohkomuutos tehtiin samalla. FJ1 ainoa pelaaja siirrettiin lohkoon B, jotta pääsee pelaamaan muiden naisten/tyttöjen kanssa.

Maksamattomat poistettu, jono liikkui

11.02.2017 08:25:18

Yli viikon maksamattomana olleet on poistettu kisasta ja jono on liikahtanut.

Jonosta nousseilla on viikko maksuaikaa (Huomioikaa pankkipäivät!).

 

Muutos ilmoittautumisen sulkeutumiseen

09.02.2017 10:59:20

Pelaajaryntäys kilpailuun oli jopa ennakoitua suurempaa, joten ryhdymme toimiin jonotilanteen helpottamiseksi.

Kilpailuun ilmoittautuminen tullaan sulkemaan 24.2.2017 klo 16:00 aiemmin ilmoitetun 24.3.2017 sijasta. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen vapautamme myös luokkakohtaiset kiintiöt ja nostamme pelaajia jonosta mukaan lohkokohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lohkojakoon ei tule muutoksia.

Pelaajaryntäys

03.02.2017 20:21:20
Kisa pamahti hetkessä täyteen MA2- ja MA4-luokkien osalla. Kisaan päässeet muistaa hoitaa maksunsa niin, että se näkyy järjestäjän tilillä viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Sellaiset, jotka roikkuvat kisassa maksamattomana yli viikon poistetaan surutta ja jonosta liikkuu uusia sisään.
 
Ja jonossa olevat. Ei kannata murehtia liikaa tässä vaiheessa. Jono tulee liikkumaan maksamattomien myötä ja siellä on iso kasa kiintiöpaikkoja esim. MJ2-luokassa, jotka vapautuvat viimeistään ilmoittautumisen umpeutuessa.
 
Villi kortti -anomuksia ei käsitellä vielä näin aikaisessa vaiheessa.