Yleistiedot

Tervetuloa Skogby metsäradalle SFL alaiseen frisbeegolf kilpailuun Piazza Openiin Lauantaina 08.04.2017

Kilpailuun osallistuaksesi tarvitset voimassa olevan Suomen Frisbeegolf Liiton kilpailulisenssin tai ulkomaisena pelaajana voimassa olevan PDGA kilpailulisenssin.

Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta ja kierrosten välissä nautitaan merenrannan tuntumassa sijaitsevassa kisakeskuksessa lounas Piazzan toimesta, joka sisältyy osallistumismaksuun.

Kilpailun järjestävät VDGC Ry yhdessä Skogby IK urheiluseuran kanssa ja kilpailun sponsorina toimii loistavia herkkuja ja elämyksiä luova Piazza.

Katso myös http://www.piazzafood.fi/   tai  https://www.facebook.com/piazzafood/?fref=ts

Osallistumismaksu on 25euroa kaikissa PRO luokissa josta 10euroa menee rahapalkintopottiin luokkiin MPO,FPO ja MPM.
Pokaalipalkinnot jokaisen luokan kolmelle parhaalle ja PRO luokissa MPO,FPO ja MPM palkitaan luokkien top20% palkintopotista johon menee jokaisen PRO luokan osallistuja määrän mukaan 10euroa per osallistuja eli palkinto potin payout pro luokissa on minimissään 40% koko maksusta.

MA3 ja MJ1 luokissa osallistumismaksu on 15euroa ja luokat ovat trophy only luokkia.

Lisäksi kilpaillaan luokka kohtainen CTP kilpailu ja lisäkilpailuja palkintojen jakoa ennen kisakeskuksella.

Jokaisen luokan osallistumismaksusta 15euroa menee kilpailun kuluihin:

-Lounas kierrosten välissä ja Furuborg kisakeskuksen vuokra.

-Pokaalit jokaisen luokan kolmelle parhaalle ja CTP palkinnot jokaisessa luokassa.

-PDGA sanktiointi maksu ja muut kilpailu kustannukset. 

 

Kilpailun järjestäjille on varattu 15kpl villikortteja.

 

piazza logo

 

Nimi Piazza Open
Järjestäjä Veikkola Disc Golf Club ry
Paikka Raasepori
Aika 08.04.2017
Taso Erilliskilpailu
Yhteystiedot
7970 825 050 / irutaS akkiiM DT
Kilpailu PDGA:n sivuilla http://www.pdga.com/tour/event/32068

Aikataulu

Kierros Lähtöaika
Kierros 1 08.04.2017 10:00
Kierros 2 08.04.2017 15:00

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

kiitos

10.04.2017 21:08:32

kiitoksia onnistuneesta päivästä.

Palkinto asiaa..

FPO1 Soile Mutikainen 50euroa / FPO2 25euroa Susanna Virtanen (Jenna Hirsimäki kieltäytyminen amatööri statuksen säilyttämiseksi )

Arttu Stoor ja Henrik Lindholm tilitiedot vielä puuttuvat , eli laittakaahan tulemaan.

rahoille päässeet voivat laittaa nimi,sotu,tilinumero emailitse miikka.saturi@outlook.com lähetän kaikille kyselyt jotka eivät sunnuntai iltaan mennessä ole tietojaan ilmoittaneet sunnuntai iltana ja rahojen maksaminen tapahtuu maanantaina tietonsa antaneille.

 

mukavaa kevään jatkoa..

 

palkintokori meni sami poikkeukselle.

Heittojärjestys ryhmissä

07.04.2017 13:48:02

Ryhmät ovat pysyneet samoina , mutta johtuen parin viime hetken peruutuksesta kaksi pelaajaa on poistettu ja kaksi pelaajaa otettu MPO luokkaan lisää.

Tästä syystä lähtöjärjestys on tuloskortissa lukeva, ei kisakoneen mukainen ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella mennään puhtaasti kisakoneen ryhmäjaon perusteella.

 

Kilpailupäivän ohjelma

05.04.2017 10:33:33

Kilpailupäivän ohjelma..

-Kisakeskuksessa saatavilla kahvia ja pientä purtavaa aamutuimaan ennen pelaajakokousta.

-ilmoittaudu kisakeskuksella ennen 09:30 pelaajakokousta.

-Kierros yksi tuloskortit ovat laitettu numeroituihin kansioihin väyläkohtaisesti ja jaetaan pelaajakokouksessa. Vähintään ryhmän ensimmäisen tuloskortti on kirjoitettu kokonaisuudessaan valmiiksi, jakakaa tuloskortit ryhmän kesken saapuessa aloitusväylälle ja yhdelle jää kansio kirjoitus alustaksi. Jokainen siis kirjoittaa omaan tuloskorttiinsa kaikkien ryhmän kilpailijoiden väyläkohtaiset tulokset.

-Kierros alkaa 10:00 ja seitsemän pelatun väylän jälkeen kuva yhdestä ryhmän tuloskortista pyydetään lähettämään tulospalveluun numeroon 040-5793150. kannattaa tallentaa numero valmiiksi omaan puhelimeen. Eli 7 pelatun ja 14 pelatun väylän jälkeen , sekä kierroksen jälkeen laskekaa ryhmän tulokset ja tarkistakaa vertaamalla tulokset keskenään ja tulosten merkitsemisen jälkeen lähettäkää kolmas kuva tulospalvelun numeroon.

-Palauttakaa kaikki ryhmän tuloskortit numeroidussa kansiossa kisakeskukseen 30min sisällä kierroksenne päättymisestä.

-Lounas buffet tarjoillaan kisakeskuksessa kierroksen jälkeen 12:30-13:00 alkaen.

-Toinen kierros: ota itsellesi oma toisen kierroksen tyhjä tuloskortti kisakeskuksen muovisesta laatikosta ja laita yläkulmaan oma nimi ja luokka. Seuraa kisakonetta ja kirjoita ryhmäsi heittojärjestyksessä itse tuloskorttiisi ja tarkista aloitusväyläsi.

-Tiedot voi käydä tarkistamassa kisakeskuksen pöydällä olevasta läppäristä ja kirjoittaa ryhmät tuloskorttiisi. Voit halutessasi ottaa ryhmäsi numeroidun kansion kirjoitusalustaksi.

Toiselle kierrokselle ei ole erillistä pelaajakokousta, joten pidä huoli että olet omalla aloitusväylällä valmiiksi kirjoittamasi tuloskortin kanssa ja toinen kierros alkaa 15:00. 

-Toisella kierroksella pelataan luokka kohtainen CTP kilpailu väylällä 15, eli jokaisen luokan lähimmäksi avannut voittaa palkintokiekon, holari on 0cm.

-Tupakointi ja sähkötupakan savun tuotto on kilpailukierroksen aikana on kielletty 2min ennen kierroksen alkua aina tuloskortin palauttamiseen asti. Kisakeskuksella on alue tupakointia varten missä toivotaan tupakoinnin tapahtuvan mikäli tarvetta on.

-Palkintojen jako alustavasti 18:15.

 Palkintojen jakoa odotellessa käydään kisakeskuksella lisäkilpailu jossa palkintona Dynamic Disc harjoitus kori.

Mikäli luokan ykkössija päätyy tasapeliin ratkaistaan voitto SD menetelmällä alkaen väylältä X3,17,18,1,X1,2,3,4,5,6,7... kunnes ero selviää.

-Pokaali palkintojen tasatulokset sijoista kaksi ja kolme ratkaistaan puttipeli kilpailulla kisakeskuksella. 

 

Tervetuloa ja mikäli jotain ongelmia tai kysyttävää ota yhteyttä TD Miikka Saturi 050-5280797

21 väylää

05.04.2017 10:08:02

kilpailu tullaan käymään 21 väyläisellä radalla.

X1= Pelataan väylien 1 ja 2 välissä vanhan poistetun väylä18 kohdalle päin vastaisesti pelattava väylä, joka on 105m pitkä loivaan ylämäkeen.

Välistä menee autotie joka on OB aluetta noin 80-90m heittopaikalta, OB rajat merkitty kepein molemmin puolin tietä.

seuraa punaisia merkkejä ykkösväylältä X1 avauspaikalle. Spotteri näyttää vain väylän olevan heittovapaa autotien takia, mikäli spotteria ei näy tulee ryhmän spotata itse että tiellä ei kulje autoja.

X2= Pelataan väylän 16 jälkeen siirtyen vanhalle väylä16, joka vanhassa muodossa eli 106m pitkä mando oikeassa reunassa , jolla pakollinen kierto vasemman kautta ja mandolla DZ heittopaikka vasemmassa reunassa väylää. missatessa jatko edellinen heittopaikka tai DZ rangaistus heiton kera.

X3= Pelataan X2 jälkeen siirtyen vanhalle väylä17 kohdalle, jossa pelataan päinvastaiseen suuntaan puukuja ränniä 128m, väylä on par 4.

Tie väylän vasemmalla puolella ja sen takana oleva alue on OB aluetta ja rajattu kepein.

X-Väylien avauspaikat merkitty punaisilla kepeillä ja korien paikat keltaisella kepillä ja korit alustavasti asetetaan paikalleen perjantai aamuksi.

Viisinkertainen kirjanpito

19.01.2017 06:04:24

Kilpailussa tulllaan käyttämään viisinkertaista kirjanpitoa ja kuva ryhmän yhdestä pelaaja kortista pyydetään lähettämään pelaajakortissa olevaan numeroon ohjeiden mukaisesti.

Varaathan oman kynän ja alustan/kansion omalle pelaajakortillesi.

 

Uutisarkisto