Longest drive:
Väylällä #1 heitetään longest drive -kisa. Heittueen pelaajat tuomaroivat itse tämän kisan ja merkitsevät pisimmän pelialueelle (in-bounds) jääneen kiekon. Heiton pituus katsotaan tii-kori-akselia pitkin. Mikäli heittueen jäsenet eivät päädy yksimielisyyteen siitä, onko heitto pidemmällä kuin merkki, katsotaan heitot yhtä pitkiksi ja palkinto arvotaan kahden tai useamman pisimmälle heittäneen kesken. Palkintona Roll-a-stool-jakkara.

Closest to Pin:
CTP-kisa pelataan väylällä #18 (ns. pisaraväylä). Lähimmäksi koria heittänyt merkitsee mittaustuloksen ylös. Mikäli useampi heittäjä saavuttaa saman lukeman, palkinto arvotaan näiden heittäjien kesken. Hole-in-one voittaa aina, paitsi useamman hole-in-onen tapauksessa palkinto arvotaan näiden kesken. Palkintona Haltin reppubägi.

Paras parantaja:
Parhaan parantajan palkinto jaetaan pelaajalle, joka onnistuu parantamaan tulostaan eniten kahden kisakierroksen välillä. Pelaaja osallistuu tähän kisaan vain silloin, mikäli ensimmäisen kierroksen kierrostuloksen alustava rating on parempi kuin pelaajan sen hetkinen rating vähennettynä 100 pistettä (Esim. Pelle Pelaaja, rating 990, ensimmäisen kierroksen rating 886 ei osallistu koska 990-100 > 886). Palkintona ledikiekkosetti.

Heitä kori itsellesi -kisa:
Kierrostauolla ennen toisen kierroksen pelaajakokousta järjestetään erillisenä holarikisa. Kisan palkintona on Talin radalla käytössä ollut Discatcher-kori. Jokaisella osallistujalla on kaksi yritystä, jotka suoritetaan peräkkäin eri kiekoilla. Mikäli heitto jää koriin (hole-in-one), saa koriin kiinnityksen. Mikäli holareita on vain yksi, sen heittänyt voittaa palkinnon suoraan. Mikäli holareita on useammalla osallistujalla, palkinto arvotaan näiden osallistujien kesken. Osallistujan on periaatteessa mahdollista saada myös kaksi holaria ja tällaisessa tapauksessa kaksi holaria heittänyt voittaa palkinnon. Jos kaksi holaria heittäneitä on useampia, suoritetaan arvonta heidän kesken. Mikäli yksikään osallistuja ei saa heitettyä holaria, palkintoa ei jaeta. Heittopaikka ja korin sijainti paljastetaan kierrostauolla.