WAUHTIPYÖRÄ OPEN 2016 PELAAJAOPAS

YLEISTÄ
Kisassa käytetään Suomen Frisbeegolfliiton hyväksymiä virallisia sääntöjä, jotka löytyvät TÄÄLTÄ:
http://frisbeegolfliitto.fi/lajit/frisbeegolf/saannot/

KISAN TOIMIHENKILÖT
TD Jari Hämäläinen 0500 323 013 ja vara TD Simo Väisänen

PYSÄKÖINTI
Siekkilän Radalla on kaksi pysäköintipaikkaa. Uusi pysäköintipaikka on väylän 1 vieressä ja toinen väylän 6 läheisyydessä.  Kaihulla parkkipaikka on väylän 1 vieressä (Saimaankatu 2)

ILMOITTAUTUMINEN & AIKATAULU.
Lauantai:
08:00 Ilmoittautuminen alkaa Kaihulla ja Siekkilässä
08:30 Pelaajakokous Kaihulla ja Siekkilässä
09:00 1. kierros molemmilla radoilla. MPO Siekkilässä. FPO, MPM ja MA1 Kaihulla. 
14:00 Pelaajakokous molemmilla radoilla
14:30 2. kierros molemmilla radoilla. MPO Kaihulla. FPO, MPM ja MA1 Siekkilässä.

Sunnuntai:
08:00 Ilmoittautuminen Kaihulla alkaa (kaikki pelaajat ilmoittautuvat viimeistään luokkansa pelaajakokouksessa)
08:30 PELAAJAKOKOUS MA1 
09:00 MA 1 ensimmäinen pooli lähtee
10:00 PELAAJAKOKOUS MPM
10:20 MPM 1. pooli
11:00 FPO Pelaajakokous
11:30 FPO 1. pooli 

12:00 PELAAJKOKOUS MPO
12:30 MPO 1. pooli lähtee
n. 15:00 Viimeinen pooli lähtee
n. 18:30 Palkintojen jako

RADAT
Kisa käydään Siekkilän- ja Kaihun  Frisbeegolfpuistoissa.
MPO pelaa lauantaina 1. kierroksen Siekkilässä ja 2. kierroksen Kaihulla. Muut sarjat pelaavat 1. kierroksen Kaihulla ja 2. kierroksen Siekkilässä.
 
Rata-alueet ovat  yleistä ulkoilualuetta, joten kilpailijoiden tulee ottaa huomioon lenkkeilijät. Kaihulla erityistä huomiota vaativat väylät 9 ja 12 jotka heitetään kevyen liikenteen väylän yli. Sunnuntaina Kaihulta löytyy monipuolisia oheisohjelmia, sekä ruokarekka.

YLEISÖ
Yleisölle on varattu katselualueet Siekkilässä väylien 6 ja 7 läheisyyteen.  Kaihulla yleisö voi seurata kilpailua tanssilavalle johtavan kevyenliikenteen väylän varrelta. Yleisö ei voi kulkea kierrosta pelaajien mukana, paitsi sunnuntaina kärkipoolin takana.

SILLAT ja OB
Siekkilän radalla olevat suuret ruskeaksi maalatut sillat, ja siltarakenteet, ovat aina pelialuetta, vaikka alla saattaisi olla OB alue.
Mikäli kiekko jää sillan alle, joudut jatkamaan sieltä. Seuraavalle pelitasolle siirtyminen on kielletty (sillan päälle).
Väylällä 21 oleviin tilapäisiin siltoihin on merkitty OB rajat ja ne ovat siis OB. Joet ovat aina OB, mutta mahdolliset sateesta aiheutuneet lätäköt eivät. Myöskin väylän 5 vasemmalla oleva oja on tilapäistä vettä.

Kaihulla järvi on aina OB. Kiekkoja ei etsitä kesken kierroksen, vaan kilpailukierroksen jälkeen. 

HEITTOPAIKAN MERKITSEMINEN
Merkkauskiekon käyttö on pakollinen sääntöjen mukaisesti. Merkitsemiseen käytetään minimarkkeria tai pelataan jo heitetyn kiekon takaa.

KADONNUT KIEKKO
Kiekko tuomitaan kadonneeksi, mikäli pelaaja ei löydä sitä kolmen minuutin kuluessa siitä, kun hän saapuu paikalle, jossa kiekko viimeksi nähtiin. Kuka tahansa ryhmän pelaajista, tai virallinen toimitsija, voi aloittaa kolmen minuutin ajanoton ja tämä on ilmoitettava koko ryhmälle. Ryhmän kaikkien pelaajien on osallistuttava kiekon etsintään. Kiekko tuomitaan kadonneeksi kolmen minuutin päätyttyä.

Jos pelaajan kiekko julistetaan kadonneeksi, hänen tulokseensa lisätään yksi rangaistusheitto. Pelaaja jatkaa peliä edelliseltä heittopaikalta. 

Kaihulla suosittelemme varaheiton käyttämistä väylällä 17, mikäli pooli epäilee, että kiekko meni aidan yli vedenottamolle.


LIIALLINEN AJANKÄYTTÖ
Pelaajan on suoritettava heittonsa 30 sekunnin kuluessa siitä, kun edellinen heittäjä on heittänyt ja pelaajalla on ollut kohtuullinen aika saapua kiekkonsa luokse ja pelialue on tyhjä ja häiriötön. Ensimmäisestä 30 sekunnin aikarajan ylityksestä on pelaajalle annettava varoitus liiallisesta ajankäytöstä. Jokaisesta seuraavasta saman kierroksen aikana tapahtuneesta aikarajan ylityksestä määrätään pelaajalle yksi rangaistusheitto.

Pyydämme kilpailijoita pitämään huolta aikarajoista ja ripeästä etenemisestä radoilla! 

TUPAKOINTI JA PÄIHTEET
Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka), sekä sähkösavukkeen käyttö on kierroksen aikana kielletty! Kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta ennen kilpailukierroksen alkua,  aina tuloskortin palautukseen saakka. Sunnuntaina 2 min ennen poolin lähtöaikaa.

Tupakointi on sallittu ennen kierrosta ja sen jälkeen VAIN erikseen merkityllä paikalla. Radoilla EI SAA polttaa. Tämä koskee myös yleisöä.

Radoille EI saa tuoda alkoholia tai muita päihteitä. Myös päihtyneenä pelaaminen on kielletty, ja johtaa kilpailusta ulos sulkemiseen. 

TULOKSET  JA TULOSKORTIT
Kilpailussa käytetään  nelinkertaista kirjanpitoa. Jokainen merkitsee tuloskorttiin ensin oman nimensä ensimmäiseksi ja poolikavereiden nimet sen jälkeen.

Jokainen kilpailija laskee oman tuloskorttinsa heitot. Väärin lasketusta tuloksesta lisätään pelaajalle +2. Poolit jaetaan kierrosten välissä uudestaan, tulosten mukaiseen järjestykseen. La ensimmäisen kierroksen poolit on arvottu.

RUOKAPAIKKOJA MIKKELISSÄ
Ratojen välittömässä läheisyydessä ei ole kioskeja tai ruokaravintoloita. Siekkilästä n. 3 km päässä on ABC Pitkäjärvi (Hietakatu 7) ja Kaihulta ABC Tuukkala n. 2 km päässä.  Keskustassa on runsaasti eri ravintoloita. Pitsan ja kebabin osalta suosittelemme:  Angela 1 ja 2 (Porrassalmenkatu 19 ja Mikonkatu 8)

Sunnuntaina Kaihulla on KUSMIKU food truck, josta saa ostettua herkullista grilliruokaa.

OHEISOHJELMAT

Kaihulla on sunnuntaina runsaasti oheisohjelmia. Voit mm. kokeilla uusia TREK maastopyöriä, heittää frisbeetä tutkaan, hankkia DUDE pelivaatteita, jne. Luvassa on myös yhteistyökumppaneidemme esittelypisteitä ja koeajoja. 

MAJOITUS
Kisojen virallinen majoituspaikka on Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin keskustassa ja he tarjoavatkin kilpailijoille hotellihuoneet tarjoushintaan.

Standard-luokan huone yhdelle hengelle: 77€/vrk
Standard-luokan huone kahdelle hengelle: 92€/vrk

Hinnat sisältävät aamiaisen sekä hotellin asukassaunan käytön.

Varaukset ja tiedustelut puh: 015 20201
huonevaraukset tai email: [email protected]

kampanjakoodi: BWAU160819

Varausta ei voi tehdä nettivarausjärjestelmässä.