YLEISÖOPAS

 

Järjestyksessään kolmannet Pohjois-Karjalan avoimet -frisbeegolfkilpailut tarjoavat yleisölle Itä-Suomen parasta frisbeegolfia 84 pelaajan esittämänä Utran frisbeegolfradan 21-väyläisellä kisalayoutilla! Ensimmäinen kierros alkaa klo 10:00 ja toinen n. klo 15:00. Kilpailuun on katsojilla vapaa pääsy - kisan ennakkotunnelmista ja -suosikeista voi lukea tarkemmin tästä lehdistötiedotteesta

Katsojien toivotaan käyttäytyvän hillitysti niin, että pelaajat voivat keskittyä heittoihinsa täysipainoisesti:

- Ole tarkkaavainen: Parhaatkin pelaajat tekevät joskus virheitä, joten väylien läheisyydessä on seurattava tarkasti pelitapahtumia. Vaaratilanteista varoitetaan huutamalla: "Varo! / Fore!"

- Ota pelaajat huomioon: Heittojen aikana tulee olla hiljaa ja liikkumatta, mutta onnistuneille suorituksille on toki lupa taputtaa! Kännykät tulee pitää äänettömällä ja valokuvaamisen tulisi tapahtua ilman salamaa ja äänettömästi. 

- Pelaavan ryhmän seuraaminen: 

  • Väyliä pelaavia ryhmiä on mahdollista seurata vapaasti, mutta tällöin katsojien ei tule liikkua pelaavan ryhmän ja/tai heittovuorossa olevan pelaajan edelle. 
  • Toisella kierroksella avoimen luokan kärkikortti aloittaa kierroksensa väylältä #1 klo n. 15:00 ja tämän ryhmän matkaan lähtee myös erillinen yleisöopas, jonka takana katsojien tulisi pysytellä. 
  • Kilpailua voi toki seurata myös väylien ulkopuoleltakin, hyviä katselupaikkoja löytyy useita ja ne on merkitty tähän yleisökarttaan.

- Tulosseuranta: Tuloksia päivitetään kierrosten aikana seitsemän väylän välein kilpailun tulospalveluun ja niitä voi tarkastella joko täältä tai täältä.

 

Tervetuloa katsomaan kilpailua!