AJO-OHJEET, RUOKAILU, HARJOITTELU

 

RUOKAILU

Kierrosten väliseen taukoon kannattaa varustautua omin eväin. Evästä voi ostaa mm. oheiseen karttaan merkityistä Rantakylän/Utran alueen kaupoista.

Ruokaa on tarjolla seuraavissa paikoissa:

Pitsapojat (kartalla Siwan vieressä): http://www.pizzapojat.com/
Rantakylän Car Café (kartan Nesteen kohdalla): http://www.rantakylancarcafe.fi/


AJO-OHJEET, KISATOIMISTOT, HARJOITTELU


Ajo-ohjeet

Utran radalle on helppo löytää, kun löytää Joensuun keskustasta Rantakadun (Pielisjoen länsirannalla) ja lähtee sitä seuraten pohjoisen suuntaan, mihinkään kääntymättä tulee ajaa n. 6 km, kunnes tulee vastaan vasemmalle osoittava kyltti "Utran koulu", Miilunpolttajantien lopusta löytyy liikenneympyrä, josta mahdollisuus kääntyä parkkipaikoille.


Kisatoimistot

Kisatoimisto löytyy perjantain parigolfissa Utran hiekkakentän eteläpäädyn katokselta ja lauantaina Utran koulun länsisiivestä.


Harjoittelu/lämmittely

Hiekkakenttä (kuten myös ratakin) on varattu pelkästään kilpailijoiden käyttöön seuraavina ajankohtina:

Pe 8.7. klo 12:00 - 21:30
La 9.7. klo 08:00 - 20:00

Hiekkakentän laidalta löytyy puttailua varten myös puttikori.

Harjoitusdraivien heittosuunta on parkkipaikalta/katokselta poispäin! Älä siis pelaa hiekkakentälle rakennettua lisäväylää, mikäli kentällä on muita lämmittelijöitä draivaamassa tai puttailemassa. Kiitos!

Kilpailussa pelattavat kolme lisäväylää ovat pelattavissa/harjoiteltavissa viimeistään perjantain parigolfin alkuun mennessä. Lisäväylistä yksi sijaitsee hiekkakentällä ja kaksi Ahdinpuiston nurmialueella eli ns. "Utran takanurtsilla" (ts. iso nurmialue, jota väylät #7-#12 kiertävät).

 

KARTTA

Utran rata ja lähialue