Kisaopas

KILPAILUNJOHTO

Kilpailunjohtajina toimivat seuraavat henkilöt:

TD: Janne Mönkkönen 0443056441

Vara-TD: Juha Kinnunen 0443032173

Vara-TD: Esko Jokinen 0400188355

PYSÄKÖINTI

Kentän pääparkkipaikka sijaitsee Kisakeskuksen läheisyydessä osoitteessa Kumpusentie 11. Pääparkkipaikan pysäköintitila on kuitenkin rajallinen. Varaparkit käytössä ratakartan ja lisäkuvan osoittamissa paikoissa. Kilpailijoita ja yleisöä toivotaan tulemaan paikalle kimppakyydeillä. Kumpusentien varteen pysäköinti on kunnan toimesta kielletty.

WC

WC-tilat löytyvät Kisakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Kentällä ei ole vesihanaa mutta kilpailun järjestäjällä on jonkin verran vettä varattuna kisailijoille.

KAHVIO

Kisakeskuksessa on kahvio kilpailijoita ja yleisöä varten. Kahvioon käy vain käteinen raha. Kahvion toiminnasta vastaa Vuorelan Veikkojen naisten salibandyjoukkue.

KISARUOKAILU

Kilpailijoilla on mahdollisuus käydä ruokailemassa Siilinjärven keskustassa sijaitsevassa PizzaBuffassa hintaan 7.90€. Ruokaan kuuluu kotiruokalounaan lisäksi salaattipöytä, pizzabuffet sekä kahvi. Ravintola sijaitsee osoitteessa Kuiluntie 4.

Viikonlopun ajan kilpailijat saavat -15 prosentin alennuksen Kuopion keskustassa sijaitsevasta Bowld1ner-ravintolasta. Ravintola sijaitsee Kauppakeskus IsoCeessä osoitteessa Ajurinkatu 16.

HOLARIKISA

Kisakeskuksessa on viikonlopun ajan mahdollista osallistua Holarikilpailuun, jossa hole-in-onen heittäneiden kesken arvotaan K-Supermarket Herkkupadan lahjakortti ja tuotekasseja. Kilpailuun osallistuminen maksaa 1€/3 kiekkoa (juniorit ilmaiseksi). Kisa maksetaan käteisellä.

KISAN SEURAAMINEN

Kisaa voi seurata joko kulkemalla yksittäisen ryhmän mukana kierroksella tai seuraamalla jotakin tiettyä väylää. Kisakeskuksen yhteydessä voi seurata väyliä 1, 18 ja B. Kilpailun henkilökunta opastaa turvallisista katselupaikoista ja liikkumisesta alueella. Muistathan antaa pelaajille keskittymis- ja heittorauhan.

ENSIAPU

Ensiapuvälineet löytyvät Kisatoimistosta.

ALUEKARTTA