moustache-2015-banner

Yleistiedot

Ensinnäkin kiitokset Ari Penttalalle joka laajensi viimevuoden Moustache Openin valtakunnalliseksi.


Moustache Open 2015 Peurunka on hyväntekeväisyyskilpailu, jossa kilpailun tuotto tilitetään Movember-kampanjalle. Saman päivän aikana järjestetään Moustache Open -kilpailuja myös muilla paikkakunnilla, ainakin Helsinki, Mikkeli, Nummela, Oulu ja Seinäjoki ovat mukana.

Hyväntekeväisyyskilpailu tarkoittaa myös samalla sitä että kilpailussa ei jaeta palkintoja.

Movember-kampanjassa kerätään rahaa miesten eturauhassyöpätutkimukseen, jotta tämä miehillä yleinen vaiva tunnistettaisiin ajoissa ja pysytyttäisiin kehittämään parempia hoitokeinoja. Kampanjasta lisää tietoa löytyy täältä: https://fi.movember.com/

 
Kilpailun osallistumismaksu on kaikissa sarjoissa 20€ joka sisältää pelaajapaketin (=kilpailua varten stämpätyn Latituden Retro -muovisen tai Dynamic Discin Prime -muovisen kiekon). Se mikä kiekko missäkin kilpailussa tulee pakettiin selviää myöhemmin. Kilpailun sisällä järjestetään erilaisia lisäkilpailuja joissa on sponsoroidut palkinnot. Perinteisen CTP-kisan lisäksi palkitaan mm. Parhaat Pensselit.

Ilmoittautuminen kilpailuun alkaa 27.09.2015 klo 18, Älä huolestu jos joudut jonoon, luokkamäärästä johtuen on 5 pelaajaa / luokka aluksi, mutta jo viikon kuluttua rajoitukset poistetaan.

Kilpailussa pelataan Peurunka Lakeview rataa 18-22 väylää, riippuen osallistujamäärästä. Kilpailu on PDGA sanktioitu, joten kisasta saa a-lisenssipelaajat ratingin. Kilpailuun ilmoittautuminen vaatiin vähintään SFL B-lisenssin. Kierrosten välissä on Peurungassa tarjolla kotiruokalounas hintaan 10 € Bistro Nemossa. Kilpailussa on kaikki mahdolliset luokat, joten jokaisella löytyy varmasti sopivin luokka

 

Kisan jälkeen on kaikilla kisaan osallistujilla mahdollisuus mennä kylpylään, Peurunka sponssaa nämä liput. Illalla vielä Areenalla viihdyttää Maija Vilkkumaa, konserttiliput joutuu ostamaan itse. Kysy edullisia bilepaketteja tai frisbeekisatarjouksia peurungan myyntipalvelusta.

Tervetuloa tekemään hyväntekeväisyyttä.

 

Nimi Moustache Open 2015 Peurunka
Paikka Peurunka
Aika 07.11.2015
Taso Erilliskilpailu
Yhteystiedot
105 938 0040 .if.teni.pp@omis ,nenäsiäV omiS
Kilpailu PDGA:n sivuilla http://www.pdga.com/tour/event/22173

Aikataulu

Kisaan ilmoittautuminen alkaa klo 7.00 Bistro Nemossa. Nemossa jaetaan myös pelaajapaketit.

8.30 pelaajakokous

8.45 1. kierros

Kierroksen jälkee lounastauko viimeisestä ryhmästä n. tunti.

2. kierroksen pelaajakokous alustavasti 12.15

2. kierros 12.30

Tulosten syötän jälkeen parhaat pensselit palkinto sekä jotain muuta extraa. Kaikille osallistujille on Kylpylä käytössä.

 

Kierros Lähtöaika
Kierros 1 07.11.2015 08:45
Kierros 2 07.11.2015 12:30

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Ei uutisia.