Muita sääntöjä

AM2-tourilla pelataan PDGA:n voimassa olevilla säännöillä.

AM2-tourin osakilpailuihin saa osallistua myös ulkomaalaisia, Suomen frisbeegolfliittoon kuulumattomia pelaajia. Tällainen pelaaja voi voittaa yksittäisen kilpailun ja siitä palkintoja, mutta sarjapisteet jaetaan vain suomalaispelaajille.

Alkoholin ja muiden päihteiden nauttiminen AM2-tour-osakilpailuissa on kielletty pelin aikana, kilpailuradalla ja kisatoimiston välittömässä läheisyydessä. Rikkeen sattuessa kilpailunjohtaja, SFL:n toiminnanohjaaja tai SFL:n hallituksen jäsen voi sulkea pelaajan kilpailusta.

Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka.

Jos kilpailija keskeyttää kilpailun, on hänen ilmoitettava siitä viipymättä kilpailun johtajalle. Ilmoitus on tehtävä viimeistään tuntia ennen seuraavan kierroksen alkamista.

Protesti osakilpailusta pitää tehdä kirjallisena viimeistään viikon sisällä osakilpailun tulosten julkaisemisesta liiton hallitukselle tai AM2-tour-vastaavalle. Väärin ilmoitetut osakilpailutulokset tai pisteet korjataan.

http://frisbeegolfliitto.fi/kilpailut/alueelliset-am2-tourit/