Normitali

 

 

 

 

 

 

 

Normitali 2014

Talin Tallaajat järjestää kuuden osakilpailun Normitali-liigan, kuutena peräkkäisenä sunnuntaina 31.8. – 5.10. eli pelataan sunnuntaisin aamupäivällä 18 väylää eli yksi kierros alkaen klo 10.00 ja ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Frisbeegolfliiton kisakoneen kautta eli kilpailuun vaaditaan voimassa oleva liiton A- tai B-lisenssi. Kilpailuissa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kisaetikettiä ja A-lisenssin omaavat pelaajat saavat kierroksista siis PDGA:n ratingit.

PDGA:n L-tier mahdollistaa viralliset yhden kierroksen eli 18 väylän kilpailut ja tarkoituksena on myös olla varaamatta Talin Frisbeegolfpuistoa koko kisapäiväksi. Esimerkiksi C-tierin erilliskisojen vaatimuksena olisi siis vähintään 36 väylää eli käytännössä kaksi kierrosta. Liigan tarkoituksena on myös kasvattaa ja kouluttaa Talin Tallaajien joukosta uusia kisanjärjestäjiä ja kisakoneen käyttäjiä suurempia koitoksia varten.

Rata tulee olemaan kaikissa osakilpailuissa sama eli ns. normitali. Ei kikkailuja, ei vaihtoehtoisia korinpaikkoja, vaan normaali Talin viikkokisaleiska. Väylät 2,5 ja 6 pelataan siis lyhyenä, erikoisväylä ”2C” jätetään rauhaan, väylällä 12 on voimassa drop zone avausheiton ob:n osalta, samoin paikallissääntönä väylän 18 saarisääntö. Normitalin ob-rajat ovat voimassa jokaisessa osakilpailussa, kuten myös kakkosväylän porttimando. Osakilpailuissa käytetään yhteislähtöä.

Kisaan mahtuu 72 kisakoneen kautta ajoissa ilmoittautunutta ja osakilpailujen ilmoittautuminen alkaa viikoittain aina kyseisen kisasunnuntain viikon maanantaina klo 21.00 ja kestää perjantain keskiyöhön. Liigassa järjestetään ainoastaan luokat MPO (Avoin Pro) ja FPO (Naiset Pro), joihin siis myös amatööripelaajat saavat osallistua. Osakilpailuihin ilmoittautumisessa ei ole rating-rajaa.

Kisoista ei jaeta rahapalkintoja eikä lahjakortteja, joten amatööripelaajat eivät voi menettää amatööristatustaan, vaikka pelaavatkin Pro-luokassa.

Osallistumismaksu liigassa on kohtuullinen, 2 euroa per kilpailu ja se maksetaan paikan päällä Talin kopilla klo 9.00 – 9.15 ennen pelaajakokousta. Käteismaksulla vältämme turhaa maksuliikennettä ja helpotamme ilmoittautumisten hallintaa. Ensihuumassa varmuuden vuoksi ilmoittautuneet pelaajat, jotka eivät saavu kisapäivänä paikalle menettävät osallistumisoikeuden jäljellä oleviin 2014 Normitali-liigan osakilpailuihin. Ilmoittaudu siis vain jos aiot olla sunnuntaina klo 9.00 paikalla ja pelikunnossa. Tällä järjestelyllä varmistamme, että kisaan pääsevät ne, jotka todella haluavat pelata.

Alustavat luokkakiintiöt ensimmäisessä osakilpailussa 31.8. ovat seuraavat:

MPO (Avoin Pro) 54 paikkaa, FPO (Naiset Pro) 8 paikkaa ja villit kortit 10 paikkaa. Villit kortit jaetaan tarpeen mukaan järjestäjän parhaaksi katsomalla tavalla eli tukemalla Talin Tallaajien talkootyöntekijöitä ja aktiivikilpailijoita sekä mahdollisia ulkomaisia pelaajia.

Osakilpailuissa ei jaeta palkintoja, mutta liigassa lasketaan osakilpailuissa parhaiten sijoittuneille liigapisteitä. Osakilpailuista saavat liigapisteitä MPO-luokassa enintään 30 parasta ja FPO-luokassa enintään 8 parasta kussakin kilpailussa. Kuudesta mahdollisesta osakilpailusta lasketaan pelaajan liigan lopputulokseen neljä parasta kilpailua ja Normitali-liigan yhteistuloksen top 3 kummassakin luokassa palkitaan ”pokaaleilla”.

 

 

Liigan palkinnot tarjoaa ammattitaidolla Frisbeepoint, palveleva frisbeekauppa.

Nimi Normitali-liiga I
Paikka Tali
Aika 31.08.2014
Taso PDGA-liiga
Yhteystiedot
6195 695 04 853+ ,gro.tajaallat@netskiv.essej ,netskiV esseJ DT

Aikataulu

Kierros Lähtöaika
Kierros 1 31.08.2014 10:00

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Normitali I paketissa

31.08.2014 15:34:52

Kisa käyty kauniissa loppukesän auringonpaisteessa. 51 pelaajaa osallistui historian ensimmäiseen Normitaliin, kiitos kaikille.

Tulokset ja liigan pistetilanne päivitetty.

Alustavat ratingit PDGA:n liigaeventissä: http://www.pdga.com/tour/event/19172

 

 

31.8.2014

31.08.2014 08:00:44

Ratakartta päivitetty ja paikallissäännöt lisätty.

Ottakaa oma kynä mukaan, käytämme nelinkertaista kirjanpitoa.

 

Henkilökunta su 31.8.2014

TD Jesse Viksten

Toimitsija Juho Hautaja

Uutisarkisto